De afgelopen jaren is XPRS uitgegroeid tot dienstverlener van formaat. Niet alleen als uitvoerder van totale binnen- en buitenrenovaties, maar ook als adviseur en ontwikkelaar. We zijn in staat om alle verschillende werkzaamheden binnen een project op ons te nemen. Sterker nog, dat doen we graag!

XPRS levert hoogwaardig schilderwerk, zowel binnen- als buitenshuis. Onze ervaren schilders zijn vakkkundig en beschikken over de creatieve know-how om, indien nodig, mee te denken over de invuling van uw project. Daarmee garandeert XPRS de hoogste kwaliteit in alle soorten schilderwerk. Van huiskamermuur tot het interieur van een winkel.

Door het gevarieerde scala aan werkzaamheden is XPRS dé partner voor elk project. We hebben een uitgebreid dienstenpakket, van het afwerken van een wand tot complete renovaties en het ontwerpen van een droom-badkamer. XPRS is in staat om alle werkzaamheden die bij een afbouwproject horen voor zijn rekening te nemen: stucwerk, restauraties, tegelzetten en het coaten van betonvloeren, gevelreiniging, houtreparaties en vervanging van kozijnen en deuren.

Op projectbasis verrichten we timmer-, electriciteits- en loodgieterswerkzaamheden. Desgewenst leveren we uitgebreid advies op maat, over zowel de technische aanpak als een creatief ontwerp.

Sikkens HuisSchilderplan®

Elke Sikkens Quality Painter biedt naast eenmalig schilderwerk het HuisSchilderplan® aan. Het HuisSchilderplan®  is een meerjaren onderhoudsvisieplan voor de particuliere woning. Een initiatief van Sikkens. Het HuisSchilderPlan® met de bijbehorende unieke garanties – kan uitsluitend aangeboden worden door Sikkens Quality Painters. U bent daardoor verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn.